top of page
  • vortical

Vortical gaat fuseren!

Wij gaan fuseren!

Wij zijn verheugd u bij deze mede te delen dat wij -Vortical uit Wijchen en Bas Govers Video Post-Production uit Hilversum- vanaf 1 januari 2023 samen verder gaan onder de naam Vortical.


Door deze fusie hebben wij méér capaciteit om u nóg beter van dienst te kunnen zijn! Uiteraard kunt u blijven rekenen op de voor u bekende projectleiders.


Vortical is sinds 2013 een full service videoproductiebedrijf dat uiteenlopende video’s produceert. Onder leiding van Thomas Merkus staat deze filmcrew altijd klaar voor moddervette promotievideo’s, duidelijke instructievideo’s, multicam-registraties, complete series en uitgebreide documentaires.


Bas Govers Video Post-Production verzorgt al 12 jaar videomontages voor de meest uiteenlopende projecten. Van dikke promo’s tot bekende TV-programma’s. Daarnaast stuurt hij post-productie teams aan bij andere televisieproducties in Hilversum.


Bas Govers is al sinds het begin betrokken bij de montage van producties van Vortical. Door de aanhoudende drukte en groei bij beide partijen was het een logische volgende stap om de kwaliteit bij deze groei te kunnen waarborgen.


Met ingang van 1 januari zal Thomas Merkus als producer verantwoordelijk zijn voor de videoproducties van pre-productie tot en met de opnames. Bas zal de post-productie voor zijn rekening nemen en de editors aansturen. Het kantoor in Hilversum zal gesloten worden zodat het team vanuit het kantoor in Wijchen efficiënt kan werken aan uw productie!


Opdrachtgevers zullen persoonlijk door Bas of Thomas op de hoogte gesteld worden van deze uitbreiding.28 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page